Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Banana is cultivated in tropical and subtropical regions. The water requirements of banana vary according to topography, soil, variety and type of climate and type of culture.Banana consumed 2150 mm water to produce higher yield. In banana, the major physiological constraints limiting the productivity of the crop is water deficit. Water deficit severely affects the plant growth and yield, because it deeply reduces the photosynthetic capacity of the banana plants as the crop sensitivity is reflected by reduced greenness of foliage. In accordance with this contention the present study is were made on the screening of banana cultivars for tolerance to water deficit based on morphological, physiological and biochemical changes under imposed water deficit situations.