• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  1. Boeken
  2. Non-fictie
  3. Wetenschap
  4. Techniek
  5. Landbouw & Voeding
  6. Effect of Spices powder on Quality of Ayib- Ethiopian Cottage Cheese

Effect of Spices powder on Quality of Ayib- Ethiopian Cottage Cheese

The case of Ginger(Zingiber officinale) and Garlic (Allium sativum) powder

Meron Regu, Zelalem Yilma, Eyassu Seifu
Paperback | Engels
€ 54,45
+ 108 punten
Levertermijn 1 à 4 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

In Ethiopia, most of milk production and processing take place at small holder level where dairy infrastructure is not yet well developed. Very little is known about the effect of traditional ways of dairy product preservation methods that practiced by the smallholder dairy producers. This book therefore provides essential information on the effect of locally available spices on the shelf life and consumer acceptability of Ayib - an acid-heat coagulated cottage type soft cheese. The book should thus be useful to dairy producers, researchers , organizations, graduate students and public bodies.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
112
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9783659522703
Verschijningsdatum:
23/07/2014
Uitvoering:
Paperback
Afmetingen:
150 mm x 220 mm
Gewicht:
177 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 108 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-bookactie juni
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.