Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je cadeautjes zeker op tijd in huis hebben voor de feestdagen? Kom langs in onze winkels en vind het perfecte geschenk!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Je cadeautjes zeker op tijd in huis hebben voor de feestdagen? Kom langs in onze winkels en vind het perfecte geschenk!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Losses in the organic matter content of soils during the last 100 years have been substantial, which is associated with changing land use patterns. The process of cultivation of native soils is nearly always associated with loss of organic carbon, as previously protected organic matter is oxidized following exposure to the atmosphere. These losses are of great concern because; most of the essential soil functions take place around it. There is a wide perception that the amount of organic carbon (SOC) in soils needs to be kept above a minimum level in order to prevent irreversible decline in the range of soil properties. Therefore, it is essential to know the critical levels of SOC in relation to soil properties. The decline in the threshold value of SOC below which most soil are prone to structural destabilization and crop yields are reduced. Therefore, this book, provide new metric of success for soil organic carbon management under various fertilizers management in cabbage crop. All three soil properties are analyzed and should help shed some light on this new and exciting research work, and should be especially useful to professionals, researchers and scholars in Soil Science.