Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
The purpose of this research was to increase the shelf life of mango by using gamma radiation Co 60 source retaining the nutritional composition of mango. Sindhri variety of mango was collected from wholesale market of Lahore to check the effect of gamma radiations on mango. Mangoes were radiated at PARAS Lahore. The doses used for gamma radiation were 0.5 kGy, 1kGy and 1.5 kGy to check the moisture, fat, carbohydrates, protein, ash and fiber contents of mango. Results showed positive effect on export rate of mangoes of Pakistan and minimum loss of nutritional values. It is concluded that optimized dose for mango is 0.5 kGy.