Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Spices are any form of vegetable stuff used to give aroma, delicious taste and color to food.Ginger is herbaceous perennial plant, and has important applications both in food and medical industry. Food irradiation is very useful as it produces desire food preservative effects. Keeping in view the importance of ginger present study was designed to optimize dose of gamma radiation for ginger to reduce its post harvest losses without affecting its nutritional value.The present work also focused on the analysis of nutritional value of ginger after gamma radiation treatment.