Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Dumplings y noodles explora los métodos de cocina tradicionales detrás de algunos de nuestros platos asiáticos más queridos. Con más de 70 recetas y técnicas, instrucciones paso a paso, opciones para sustitutos rápidos y fáciles e la ciencia detrás de las empanadillas y los fideos, este libro es una guía para cocineros caseros modernos. Si te apetece un bao de cerdo a la barbacoa, wonton con aceite de chile, ramen de miso, biang biang de cordero aromático o dan dan mian, esta colección deliciosa de recetas superfrescas y versátiles seguramente satisfará todos tus antojos. Dumplings y noodles explores the traditional culinary practices behind some of your favorite Asian dishes. You'll find more than 70 recipes and techniques, step-by-step instructions, plus options that are quick and easy to substitute--not to mention, the science behind dumplings and noodles. This book is a must-have guide to Asian cuisine. Whether you're craving wontons, ramen, miso biang biang, or dan dan mian, you'll savor all that and more in this culinary gem