Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Fresh flowers, though exquisite in their beauty, but have short life due to their highly perishable nature. The charm of flowers can be maintained and preserved for several years by employing the technology of drying. Preservation of flowers by drying is based on quickly reducing moisture content of flowers to a point at which biochemical changes can be minimized or brought to a standstill while maintaining cell structure, petal pigment level and shape of flower. The full bloom rose and gerbera flowers, were dried by employing different drying methods such as hot air drying, microwave oven drying with silica gel at 50 deg C, vacuum drying at 40 deg C and 760 mm Hg pressure besides solar and shade drying to find out the most suitable method and drying parameters for drying, with preservation of colour, texture and other quality traits