Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Basil is popular aromatic and annual herb growing in many parts of the world. It is also having high medicinal values.It is highly perishable and during peak availability period most of the crop is lost. Moreover, it contains two important ingredients; eugenol and caryophellene and to preserve it use of proper drying method and its parameters is highly desired. This book contains results obtained by drying basil leaves with various drying technologies. The present research recommend fluidized bed drying at 45 deg. C for 30 seconds steam blanched basil leaves for best quality of dried basil leaves.