Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Downy mildew caused by Sclerospora graminicola is a destructive disease affecting both vegetative and floral parts of the crop, causing huge monetary losses. It is prevalent in many parts of India and several African nations. Biochemical markers provides information of genetic and metabolic factors governing resistance. The content of this book focuses on finding out appropriate biochemical markers useful for screening downy mildew resistance in pearl millet. Different parameters such as isozymes, protein profilling (SDS-PAGE), molecular marker (RAPD), quality parameters, few stress metabolites and histochemical analysis have been analyzed. This book can be of use to the plant biochemists, pathologists, breeders and to the scientific community at large.