Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Nutrition is an important factor, influencing the general health and tissue tolerance of orthodontic patients at many levels. While orthodontists will rarely see frank manifestations of nutritional deficiencies, it should be recognized that sub optimal levels of certain nutrients are common and have an effect on the biologic responses of the tissues influenced by orthodontic treatment. To optimize patient's physiologic response to orthodontic treatment, it may be beneficial to provide dietary guidance to orthodontic patients in choosing soft food diets. This includes obtaining nutrition history, evaluating the diet, educating the patient about diet components important for oral health, motivating the patient to improve diet and follow up to support patient's effort to change food behaviors. this book give a complete insight to importance of diet and nutrition in field of orthodontics.