• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Development of Indigenous Potato Products

Processing, Technology and Nutritional Quality

Sukhpreet Kaur, Poonam Aggarwal
Paperback | Engels
€ 68,95
+ 137 punten
Levertermijn 1 à 4 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Potato is a staple dietary food item consumed by a large number of people over the globe in various forms. Potatoes are rich in carbohydrates,proteins, minerals, dietary fibre and negligible amount of fat. Potatoes contains several antioxidants, polyphenols, ascorbic acid,and carotenoids that help to reduce life style diseases. India is the second largest producer of potatoes but lack of storage and processing facilities, the crop often deteriorates. Processing is the only alternative to save deterioration and to ensure ruminative prices to farmers. To tap the growing market of processed foods to attract a large number of consumers at affordable prices, it is utmost essential to develop indigenous technologies for production of inexpensive potato products which are easy to prepare and can be scaled up for commercial ventures by involving self help groups under skill India program.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
216
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9783659961120
Uitvoering:
Paperback
Afmetingen:
150 mm x 220 mm
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 137 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-bookactie juni
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.