Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
The newly developed pasteurizer was tested at raw milk inlet temperature of 2, 4, 6 and 8 degree Centigrade and total milk solids of 15 and 18 %. The pasteurization temperature of 78 to 80 degree Centigrade for 20 seconds was used for the testing. The pasteurizer was tested for overall heat transfer coefficient, regeneration efficiency, total heat load and pressure drop. The temperature, pressure and milk flow rates were recorded at an interval of 5 minute during operation through PLC system. The calculated values for the regeneration efficiency, logarithmic mean temperature difference, overall heat transfer coefficient, total pressure drop in plate heat exchanger were statistically analysed. The logarithmic mean temperature difference was used to find the running time of the newly developed system. The pasteurized milk side was always at higher pressure than raw milk side. The product side was also at higher pressure than hot and chilled water side. This was found to be effective to avoid the cross contamination.