Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Millets have been important staples in the semi-arid tropics of India for centuries. Among the several kinds of millets that are grown in the world, the barnyard millet (Echinochloa frumentacea), finger millet (Eleusine coracana), foxtail millet (Setaria italica), kodo millet (Paspalum scrobiculatum) and little millet (Panicum sumatrense) assume significance. Millets are good sources of energy, protein, vitamins and minerals. Millets proteins are good sources of essential amino acids except lysine and threonine but are relatively high in methionine . They are rich source of phytochemical & micronutrients and are termed as nutria cereals.