Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je cadeautjes zeker op tijd in huis hebben voor de feestdagen? Kom langs in onze winkels en vind het perfecte geschenk!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Je cadeautjes zeker op tijd in huis hebben voor de feestdagen? Kom langs in onze winkels en vind het perfecte geschenk!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Hoe verspil je minder voedsel? Vaak zijn simpele technieken en een beetje planning al genoeg om verantwoorder te koken en minder voedsel weg te gooien. Dit boek inspireert je om ingrediënten beter te benutten. Of het nu gaat om het karkas van een kip, een restje vlees of stukken van groenten die je normaal achteloos weggooit.
Met dit boek lukt het ook jou: koken zonder voedsel weg te gooien. Vandaag de dag maken we ons steeds meer zorgen om het milieu: het milieu waarin we leven, maar ook het milieu dat we nalaten aan onze kinderen. Door bij het dagelijks koken minder afval te produceren, kan iedereen een waardevolle bijdrage leveren aan het milieu.
De kunst van no-waste helpt je om bewuster om te gaan met afval én om creatief met restjes om te gaan. De recepten en tips in dit boek laten zien hoe je tijd en geld kunt besparen: alles gaat op! Maak van groenterestjes een frittata, een pastasaus of pesto. Van tomatenvelletjes maak je dips en sauzen en van appelschillen en broccolistronken een geweldige salade. Eten weggooien hoeft met De kunst van no-waste dus echt niet meer!