• Gratis levering in België vanaf € 25
  • Altijd een winkel in je buurt
  • Afhalen na 30 minuten in een winkel met voorraad
  • Ruim aanbod met meer dan 10 miljoen producten
  • Winkels
  • Verlanglijstje
  • Winkelmandje

De kunst van kaas

40 Belgische kaasmakers en hun nalatenschap

Ann Keymeulen
Nederlands | Hardcover
€ 15,00
+ 30 punten
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 25
Gratis levering in je Standaard Boekhandel
of
Afhalen na 30 minuten
Ik haal af in

Omschrijving

Met veel liefde en passie produceren Belgische kaasmakers zeer diverse topproducten met verfijnde smaken. Herve van Le Vieux Moulin, Drie Mussen, Grevenbroecker van Catharinadal, Corneel, Cabricharme, Le Rompî... prachtige Belgische kazen waar we trots op mogen zijn, maar ze zijn nog onbekend bij het grote publiek.

Ann Keymeulen, kaasmeester pur sang, brengt in De kunst van kaas veertig Belgische kaasmakers voor het voetlicht. Ze trok op ochtendlijke uren naar abdijen, kaasboerderijen en zelfs een gevangenis om er het productieproces te bekijken en te proeven van het leven als kaasmaker, maar vooral om er te luisteren naar hun boeiende verhalen. Van Namen tot Luik, van Veurne tot Achel vond ze gepassioneerde kaasmakers die elk hun eigen verhaal vertellen. Een unieke blik achter de schermen.

Specificaties

  • Productcode (EAN): 9789059088047
  • Verschijningsdatum: 26/10/2016
  • Aantal bladzijden: 240
  • Uitgeverij: Davidsfonds/Infodok
  • Reeks: BELGISCHE KAZEN
  • Afmetingen: 197 mm x 254 mm
Toon meer

Beoordelingen

Uitgebreide specificaties

Betrokkenen

Inhoud

  • Aantal bladzijden: 240
  • Productcode (EAN): 9789059088047
  • Taal: Nederlands
  • Verschijningsdatum: 26/10/2016
  • Reeks: BELGISCHE KAZEN