Je cadeautjes zeker op tijd in huis hebben voor de feestdagen? Kom langs in onze winkels en vind het perfecte geschenk!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Je cadeautjes zeker op tijd in huis hebben voor de feestdagen? Kom langs in onze winkels en vind het perfecte geschenk!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  1. Boeken
  2. Koken
  3. De keuken van het hart

De keuken van het hart

een unieke kijk op gastvrij koken

Ad Maas
Hardcover | Nederlands
€ 29,95
+ 59 punten
Levering 2 à 3 werkdagen
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

De keuken van het hart
EEN UNIEKE KIJK OP GASTVRIJ KOKEN

Chef-kok Ad Maas neemt je mee op een reis door zijn kokende leven. Bijna veertig jaar geleden roerde hij voor het eerst in de pannen van een professionele keuken. Vandaag de dag doet hij dat nog steeds met hart en ziel.

Voor Ad Maas is koken en goede voeding zoveel meer dan vaardigheid en techniek. In zijn unieke kookstijl spelen gastvrijheid en ‘liefde’ een cruciale rol. Het is koken vanuit een verbinding met de mensen voor wie je kookt. Of je dit nu doet als thuiskok of voor gasten in een restaurant, het zorgt ervoor dat eten ‘geladen’ wordt met jouw energie en aandacht.

De keuken van het hart is een kookbiografie met meer dan honderd persoonlijke recepten, die invloeden laten zien uit de Japanse, de Midden-Oosterse, de Frans-Italiaanse en de Indiase keuken. Je leert hoe eenvoudig het is om lekkere en gezonde gerechten te maken. Ontdek en proef de soepen, salades, vegetarische en veganistische schotels, de vis- en vleesgerechten en de overheerlijke desserts. Boordevol smaak en een lust voor het oog!

Laat het jou en je gasten goed smaken!

Door Ad is mijn kookwereld geopend en is mijn passie en liefde voor de omzetting van rauwe producten naar smaakvol eten ontstaan.
NORBERT VAN HEST
Chef-kok in restaurant Bremen

Eten koken met Ad gaat niet alleen over smaak maar vooral over vitaliteit en de vraag: 'Wat is er nodig?' Zó koken geeft me extra plezier en de gerechten meer smaak. In de keuken van Ad draait alles om simpel, heerlijk en puur.
ETCHICA VOORN
Schrijver en talentcoach

Ad inspireert je om in de stroom van het leven te duiken, te experimenteren, de pollepel ter hand te nemen en chef-kok van je eigen leven te worden.
PATRICK ROOZEMOND
Ondernemer

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
247
Taal:
Nederlands
Geïllustreerd:
Ja

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9789462664685
Verschijningsdatum:
15/12/2020
Uitvoering:
Hardcover
Afmetingen:
203 mm x 257 mm
Gewicht:
1081 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 59 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
CADEAU

Onze must-reads: hét eindejaarsgeschenk

Vul een gat in iemands lectuur
CADEAU
GDABD Must-read
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.