Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Haal af na 1 uur in 24 winkel(s).
.
Enkel beschikbaar in de winkel (niet voor thuislevering)
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis afhalen in je Standaard Boekhandel
Omschrijving
Een diner is niet geslaagd zonder een goed glas wijn. Maar hoe weet je welke wijn je moet serveren? Kun je beter gaan voor een Franse merlot, of toch een Italiaanse? En drink je hem het best koud of op kamertemperatuur? In dit boek introduceert Jane Parkinson, bekroond wijnauteur, je op haar eigenzinnige manier in de wereld van wijn. Begin bij de basis en kom onder andere te weten hoe je wijnflessen op een goede manier bewaart en ontkurkt en wat de nieuwste trends zijn in wijnglazen. Leer vervolgens alles over de courantste druivensoorten en hun variëteiten, van pinot noir tot malbec en van viognier tot sémillon, ontdek de streken waar ze vandaan komen en hoe dat de smaak van de wijn beïnvloedt. Lees ten slotte welke wijn het beste bij welk gerecht past en hoe de kruiding en bereiding van je gerecht je wijnkeuze kunnen bepalen. Jane Parkinson is een jonge, maar nu al gerenommeerde wijnkenner. Bij het grote publiek is ze voornamelijk bekend als wijnexpert in het televisieprogramma Saturday Kitchen op BBC 1. Daarnaast schrijft ze regelmatig voor verscheidene culinaire magazines en kranten.