Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Haal af na 1 uur in 2 winkel(s).
.
Enkel beschikbaar in de winkel (niet voor thuislevering)
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis afhalen in je Standaard Boekhandel
Omschrijving
Al meer dan tien jaar is sterrenchef Luc Bellings, eigenaar van De Vork in Hasselt, de god of de baarlijke duivel voor de uitbaters van een brasserie aan onze kust. Zijn proeverijen en quoteringen die hij iedere zomer neerpent in Het Laatste Nieuws zijn culinair erfgoed geworden en een must-read voor wie wil genieten van een verse garnaalkroket of de perfect gebakken verse zeetong.
Omdat het leven te kort is om slecht te eten, maakte Luc Bellings komaf met al de ‘brol’ die hij de voorbije zomers aan de Noordzee kreeg opgediend en bundelde de beste adresjes in een mooie, overzichtelijke gids.
Klassieke namen, verborgen pareltjes... Vanaf nu weet je in welke kustbrasserie je met de ogen dicht kan binnenstappen. Er is geen excuus meer om nog ‘brol’ en ‘opgewarmde diepvrieskost’ voorgeschoteld te krijgen. En de motilium hoef je ook niet meer in je reiskoffer te stoppen.