• Afhalen na 2 uur in een winkel met voorraad
 • Gratis thuislevering in België vanaf € 25
 • Ruim aanbod met meer dan 10 miljoen producten
 • Afhalen na 2 uur in een winkel met voorraad
 • Gratis thuislevering in België vanaf € 25
 • Ruim aanbod met meer dan 10 miljoen producten

De basis van het beleggen

in alle rust bouwen aan een bovengemiddeld rendement

Holland Invest
Hardcover | Nederlands
€ 59,95
+ 119 punten
Uitvoering
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 25 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

DE BASIS VAN HET BELEGGEN - Dit is de vijfde druk van dit populaire beleggingsboek! Al jaren lang het beste beleggingsboek van Nederland en België (Beursig.com). Koop dit boek nu en leer snel wat duizenden beleggers al weten! Met een voorwoord van Professor Koelewijn.LET OP - MEDEDELING VAN DE UITGEVER - De Basis van het Beleggen is niet geschreven voor beleggers die snel rijk willen worden, de laatste trading technieken willen leren, in Bitcoins willen beleggen, etc. Wel is De Basis van het Beleggen voor u geschreven als u een solide kennis wilt verzamelen over lange termijn beleggen en value investing om - met behoud van emotionele rust - een gedegen bovengemiddeld rendement te behalen over de lange termijn. Zie voor meer informatie over de inhoud van dit boek de inhoudsopgave.DE BASIS VAN HET BELEGGEN is van belang voor iedere belegger die wil weten wat werkt, wanneer en waarom. Helder geschreven, afwisselend serieus en verrassend, en altijd praktisch, onderhoudend en leerzaam, geeft DE BASIS VAN HET BELEGGEN een verhelderend inzicht in de onderlinge relatie tussen belegger, belegging en beurs. Het behandelt de meest optimale spreiding van uw vermogen, de emotionele en psychische obstakels van het beleggen, de belangrijkste kenmerken van cash, deposito's, obligaties, aandelen, vastgoed en alternatieve beleggingen, het vinden van het juiste bedrijf met het juiste management en het juiste product, de voor- en nadelen van vermogensbeheer, de berekening van de intrinsieke werkelijke waarde van een belegging, het beste moment om een belegging te kopen en te verkopen, en nog veel en veel meer.Daarnaast bevat DE BASIS VAN HET BELEGGEN een uitgebreide en gedetailleerde inhoudsopgave en een omvangrijke trefwoordenindex, waardoor het ook als naslagwerk altijd en overal snel te gebruiken is.Ongeacht of u uw vermogen belegt in obligaties, aandelen, grondstoffen of klassieke Ferrari's: lees eerst DE BASIS VAN HET BELEGGEN. Lees hoe u een hoger rendement behaalt, hoe u uw beleggingsrisico's verlaagt, en hoe u zich bevrijdt van de emotionele dictatuur van de beurs.1e druk - januari 2012

2e druk - augustus 2013

3e druk - september 2015

4e druk - november 2017

5e druk - december 2020ISBN 1e druk: 9789081811705

ISBN 2e tot en met 5e druk: 9789081811712OVER HOLLAND INVEST: Holland Invest is een besloten beleggingsfonds met als doel een veilige vermogensgroei op de lange termijn. Daarnaast zet Holland Invest zich in tot de bevordering van objectieve en betrouwbare kennis over beleggen op www.hollandinvest.com. Holland Invest is een van de weinige internationaal beleggende fondsen welke niet negatief door de financiële crisis is geraakt. In dit boek leest u hoe Holland Invest dit voor elkaar krijgt, ziet u dat dit geen toeval is en leert u hoe u dit in de toekomst zelf kunt doen.MET EEN VOORWOORD VAN PROF. DR. JAAP KOELEWIJN - voormalig research CEO bij de AFM, columnist voor het FD en hoogleraar Corporate Finance aan de Nyenrode Universiteit.OVER DE BASIS VAN HET BELEGGEN:"De schrijver maakt glashelder duidelijk dat veel zogenaamde beurswaarheden de toets der kritiek niet kunnen doorstaan en dat met name de toekomstige waarde van het bedrijf en de kwaliteit van het management bepalend zijn. Dit boek leert je deze realiteit onder ogen te zien en daar naar te durven handelen. Aan de hand van citaten, voorbeelden en grafische weergaven onderbouwt de auteur een helder betoog. Kortom een eye openend boek."

(Mark Derks - Senior Tax Consultant)"Twee logische vragen die iedere belegger zich zou moeten stellen, zijn:

1. Waar gaat het nu werkelijk om bij het beleggen? en,

2. Wat voegen beleggingsadviseurs en vermogensbeheerders daaraan toe?

In dit helder geschreven boek treft u het antwoord aan op deze vragen. Hierdoor weet de particuliere belegger na het lezen van dit boek ruim voldoende om verstandige beslissingen te nemen over het zelf beleggen (of laten beleggen) van zijn of haar vermogen. Daarnaast is dit boek ook een absolute aanrader voor de financieel adviseur die echt het beste voor de klant wil."

(René de Jonge - Financieel Adviseur)"Dit boek is zeker een aanrader. Het is prettig geschreven en goed te begrijpen. Het geeft je niet alleen zeer handige tips en deskundig advies over de onvoorspelbaarheid van de beurs, maar neemt je ook mee op reis naar het verleden. Zo boeide de schrijver mij ontzettend met feitjes en weetjes over de geniale economen en winnaars van de Nobelprijs die als belegger hard onderuit gingen. En ik weet zeker dat het verhaal van de 'beursgorilla' Jacko de lezer hardop zal doen lachen, net zoals ik in een overvolle tram richting werk. Dit boek is een aanrader!"

(Cheryl Vilt, Project Assistant)

Specificaties

 • Productcode (EAN): 9789081811712
 • Verschijningsdatum: 19/08/2013
 • Aantal bladzijden: 447
 • Uitgeverij: HI-Publishing
 • Auteur(s): Holland Invest
 • Afmetingen: 159 mm x 247 mm
Toon meer

Beoordelingen

Uitgebreide specificaties

Betrokkenen

Inhoud

 • Aantal bladzijden: 447
 • Taal: Nederlands
 • Geïllustreerd: Ja

Eigenschappen

 • Productcode (EAN): 9789081811712
 • Verschijningsdatum: 19/08/2013
 • Uitvoering: Hardcover
 • Afmetingen: 159 mm x 247 mm
 • Gewicht: 1088 g