Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Was immer wir zu uns nehmen: Es besteht aus Molekulen. Sie bilden die Grundlage aller Lebens- und Genussmittel. Ihre Eigenschaften bestimmen, wie Speisen und Getranke schmecken und wirken. Wer Thomas Vilgis bei seiner faszinierenden Expedition ins Universum der Molekule begleitet, erfahrt nicht nur eine Menge uber den Inhalt von Kuhlschrank und Speisekammer, sondern erhalt auch viele wertvolle Tipps fur die Zubereitung all dieser "Molekulwunder". Die Botschaft des Autors: Mit ein wenig Erfahrung und Fantasie lasst sich schon aus wenigen Zutaten und ohne grossen Zeitaufwand etwas Leckeres zaubern.