Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Da la vuelta al mundo a través deáesta gran expedición en busca de platosáe ingredientes, en un libro espectacular llenoáde curiosidades y recetas riquísimas. ¿De dónde procede el maíz, el trigo o las patatas? ¿Qué seácome desde hace siglos en Turquía, Italia o Nigeria? ¿Cómoáse prepara el kuku sabzi de Irán o la salsa criolla de Perú?En este nuevo libro de los autores del «Atlas del mundo»,ávisitarás 26 países de cinco continentes y verás desde unábanquete marroquí a un mercado flotante de Vietnam y, sobreátodo, conocerás las diferentes costumbres que acompañan laátradición gastronómica en cada país, porque te darás cuentaáde lo mucho que la comida tiene que ver con la historia,ála cultura y la naturaleza. ¡Y, además, aprenderás cómoápreparar los platos más sabrosos y representativos deácada cultura!