• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Dairy Chemistry and Biochemistry

P F Fox, T Uniacke-Lowe, P L H McSweeney, James A O'Mahony
Paperback | Engels
€ 106,95
+ 213 punten
Uitvoering
Levering 2 à 3 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

This book is the most comprehensive introductory text on the chemistry and biochemistry of milk. It provides a comprehensive description of the principal constituents of milk (water, lipids, proteins, lactose, salts, vitamins, indigenous enzymes) and of the chemical aspects of cheese and fermented milks and of various dairy processing operations. It also covers heat-induced changes in milk, the use of exogenous enzymes in dairy processing, principal physical properties of milk, bioactive compounds in milk and comparison of milk of different species. This book is designed to meet the needs of senior students and dairy scientists in general.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
584
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9783319374369
Verschijningsdatum:
22/10/2016
Uitvoering:
Paperback
Formaat:
Trade paperback (VS)
Afmetingen:
156 mm x 234 mm
Gewicht:
834 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 213 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-bookactie november 2025
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.