• Afhalen na 2 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 25
  • Ruim aanbod met meer dan 10 miljoen producten
  • Afhalen na 2 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 25
  • Ruim aanbod met meer dan 10 miljoen producten

Cuberdon

een neus voor gastronomie

Annick Vansevenant
Hardcover | Meerdere talen
€ 29,90
+ 59 punten
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 25 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Vooral bekend om hun iconische cuberdon, ‘neuzeke’ of ‘tsoepke’, behoort Confiserie Geldhof zonder twijfel tot het meest gekoesterde Vlaamse culinaire erfgoed. Toen Antoine Geldhof als veertienjarige het negentiende eeuwse geheime recept van de cuberdons meekreeg van de kleinzoon van de uitvinder, kon die onmogelijk vermoeden dat het donkerrode kegelvormige snoepje met de onweerstaanbaar vulling van smeuïge frambozenstroop en Arabische gom, ook vandaag nog in de smaak zou vallen. Sinds de erkenning van de cuberdon als streekproduct is er zelfs sprake van een heuse cuberdonhype en kan de kleinschalige Eeklose confiserie de vraag naar neuzen en afgeleide producten amper bijhouden. Alle reden dus om de rode feestneus op te zetten en dit snoepje samen de geschiedenis van familiebedrijf Geldhof in een boek te vereeuwigen.

Specificaties

Toon meer

Beoordelingen

Uitgebreide specificaties

Betrokkenen

Inhoud

  • Aantal bladzijden: 118
  • Taal: Meerdere talen
  • Geïllustreerd: Ja

Eigenschappen

  • Productcode (EAN): 9789058563934
  • Verschijningsdatum: 14/12/2011
  • Uitvoering: Hardcover
  • Afmetingen: 230 mm x 230 mm