• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Crust E-BOOK

Essential Sweets and Savories from Victoria's Beloved Bakery

Tom Moore, Rebecca Wellman
E-book | Engels
€ 32,04
+ 32 punten
Uitvoering
Onmiddellijk beschikbaar
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Onmiddellijk geleverd via e-mail

Omschrijving

A GLOBE & MAIL BESTSELLER.

From the go-to boutique bakery in Victoria, BC, this cookbook—with over 85 recipes—satisfies every sweet, savory, and in-between craving you might have, all while making you a better baker.


Every morning, for over a decade, locals and visitors alike have lined up outside Crust Bakery, eager to taste its delicious, rustic baking. It’s the kind of baking you dream of filling your home with. And now, you can! Within the pages of this debut cookbook, Crust founding chef Tom Moore shares recipes for the bakery’s most popular menu items, breaking them down into manageable steps and peppering in hints and tips to help you achieve success  at home. You’ll have no trouble making the perfect baked good, whether you’re craving:

Pies and Tarts: Impress with Crust’s famous Lemon Passion Fruit Slice, the genius Vanilla Crème Brûlée Tarts to go, or the breakfast/lunch barrier-breaking Bacon, Tomato, and Smoked Cheddar Quiche. Muffins, Scones, and Squares: Explore Tom’s Australian-inspired Banana and Macadamia Muffins, or the simple yet scrumptious treat from his daughter: Abby’s Favorite Chocolate Rice Krispie Squares. Cakes: Indulge in the multi-season celebration of Zucchini Marmalade Cake or the multi-tiered decadence of Mr. Rich Birthday Cake. Cookies: Share Tom’s cheeky take on a Down Under favorite with Tom Tams or the “little black dress of cookies,” the Pecan and Dark Chocolate Chunk Cookies. Breads: Nurture a surefire Sourdough Starter day by day (to use for a number of recipes) or enjoy Cinnamon Brioche Scrolls and Aussie Crunch Rolls.
After years teaching at his own culinary school, Tom has anticipated every baker’s question (and woe) with a helpful troubleshooting section. Because sometimes your dough just won’t rise—and Crust will tell you why! These are bakery-quality recipes that every home baker can make with confidence.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
272
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9780525612391
Verschijningsdatum:
23/09/2024
Uitvoering:
E-book
Beveiligd met:
Adobe DRM
Formaat:
ePub
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 32 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
CADEAU

Suske en Wiske & Jommeke trakteren

Koop hun avonturen nu voor slechts € 5!
CADEAU
actie strips
CADEAU

Alleen in onze winkels: Gratis Murdle boekje vol moordmysteries

bij een aankoop tijdens Weekend van de Klant (OP=OP!)
CADEAU
actie weekend van de klant
CADEAU

Een goed verhaal is geld waard

Krijg nu een € 4 voucher bij elke aankoop vanaf € 40
CADEAU
Terugkeeractie
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.