Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Featuring recipes and a foreword from two Michelin-starred Le Champignon Sauvage, The Cotswolds Cook Book celebrates the culinary diversity of this area of outstanding natural beauty. The book features more than 40 recipes from some of the area's finest restaurants, delis, farm shops, bistros and local producers. Contemporary Indian recipes come from Prithvi along with high end offerings from The White Spoon and Chef's Dozen. Within the book's pages you are as likely to find new favourites from the likes of Straw Kitchen with their internationally inspired menu and Cheltenham-based Japanese kitchen Kibousushi as you are to see recipes from existing favourites such as Made by Bob and Jesse Smith Butchers. Cotswold Gold Rapeseed Oil, Rave Coffee and Winstone's Ice Cream fly the flag for local producers while with boozy offerings from Cotswolds Distillery, The Sweet Potato Spirit Company, Beard & Sabre Cider and Stroud Brewery, every taste is catered for.