Je cadeautjes zeker op tijd in huis hebben voor de feestdagen? Kom langs in onze winkels en vind het perfecte geschenk!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Je cadeautjes zeker op tijd in huis hebben voor de feestdagen? Kom langs in onze winkels en vind het perfecte geschenk!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Cooking with Plant-Based Meat

75 Satisfying Recipes Using Next-Generation Meat Alternatives

America's Test Kitchen
Hardcover | Engels
€ 43,95
+ 87 punten
Uitvoering
Levering 1 à 2 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

This must-have guide to cooking with today's new plant-based meats includes all the satisfying, sustainable recipes you actually want to eat.

Available everywhere from grocery stores to fast food chains, today's meat alternatives like Impossible Burger and Beyond Meat impressively replicate the taste and texture of meat. Now, the recipe experts at America's Test Kitchen show how to cook successfully with these modern meat mimickers--producing juicy, savory, meaty flavor--and transform them into a broad array of mouthwatering dishes that make sustainable meat-free eating feel luxurious.

We've tested our way through the plethora of meat alternatives so we could guide you to the tastiest and most reliable. Learn how to use them in 75 exciting dishes, including:

  • Snacks and apps: Meaty Loaded Nacho Dip, Jamaican Meat Patties, and Pan-Fried Dumplings.
  • Burgers and tacos galore: Grilled Smokehouse Barbecue Burgers, Double Smashie Burgers, Chorizo and Potato Tacos, and Crispy Fried Tacos with Almonds and Raisins.
  • Saucy pasta favorites: One-Pot Stroganoff, Weeknight Tagliatelle with Bolognese Sauce, Meatballs and Marinara, and Lion's Head Meatballs.
  • Fast and easy dinners: Quinoa Bowls with Meatballs, Green Beans, and Garlic Dressing; Meat-and-Bean Burritos; and Stuffed Zucchini with Spiced Meat and Dried Apricots.

  • Ever wondered how can you tell when plant-based meat has reached ideal doneness, or how to cope with sticking? You'll find the answers here to these questions and many more. And you'll discover cooking techniques that will keep you inspired long-term.

    Specificaties

    Betrokkenen

    Auteur(s):
    Uitgeverij:

    Inhoud

    Aantal bladzijden:
    192
    Taal:
    Engels

    Eigenschappen

    Productcode (EAN):
    9781954210028
    Verschijningsdatum:
    29/03/2022
    Uitvoering:
    Hardcover
    Formaat:
    Genaaid
    Afmetingen:
    188 mm x 231 mm
    Gewicht:
    612 g
    Standaard Boekhandel

    Alleen bij Standaard Boekhandel

    + 87 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
    CADEAU

    Onze must-reads: hét eindejaarsgeschenk

    Vul een gat in iemands lectuur
    CADEAU
    GDABD Must-read
    Standaard Boekhandel

    Beoordelingen

    We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.