Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Do you like to taste beers in general and Belgian beers in particular? Do you like to cook? Or, better yet, both?
In this case this book corresponds perfectly to your wishes.
A hundred pages about brewing beer, the history and evolution of beer, the history of Belgian beer, an overview of Belgian beers and Breweries, etc., etc. All topped with a sauce of sweet humor.
And some seventy pages of recipes, ranging from soups to desserts. Several recipes of the great classics of Belgian cuisine, such as rabbit and Flemish beef stew, but also fish, shellfish and all types of meat ...