Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Taking its title from a traditional dish of Trinidad and Tobago, this cookbook is at once a cultural history and a unique mix of easy-to-follow recipes, art, poems, stories, and anecdotes. The recipes reflect a fusion of the many nationalities that have shaped Trinidad, offering dishes that range from homey, traditional fare to new, experimental entrees. Following the principles of his artistic practice--whereby the knowledge of and respect for materials and their uses are paramount as a basis for investigation--the author creatively explores easily available ingredients and enhances them with the subtle use of herbs and spices to create distinctive dishes, making this a serious contribution to the ever-growing reputation of Caribbean gastronomy.