Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
The book contents provide the concise method to determine the water quality. Principally,there are two types of properties of water, physical and chemical. The physical parameters are pH, electrical conductivity (EC), total solid (TS), total dissolved solid (TDS), total suspended solid (TSS), odor, color, turbidity and temperature. The techniques to determine the physical parameters are described shortly. The chemical parameters that are alkalinity, hardness, chloride, residual chlorine, sulphate, dissolved oxygen (DO), biochemical oxygen demand (BOD), chemical oxygen demand (COD), nitrate, phosphorus,iron. The determination of chemical parameters by chemical and spectrochemical method are described briefly.Biological characteristics,particularly, total and fecal coliform bacteria determination process is mentioned.There is a table of standard value of permissible limit of different composition of standard water that is given by WHO.It will be concise method for reader about water.If there is any wrong information, I apprecite your feed back for future.