Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Communal Dining in in the Roman West explores why the practice of privately sponsored communal dining gained popularity in certain parts of the Western Roman Empire for almost 300 years. This book brings together 350 Latin inscriptions to examine the benefactors and beneficiaries, the geographical and chronological distributions, and the relationship between public and collegial dining practices. It argues that food-related euergetism was a region-specific phenomenon which was rooted in specific social and political cultures in the communities of Italy, Baetica and Africa Proconsularis. The region-specific differences in political cultures and long-term changes in these cultures are key to understanding not only the long persistence of this practice but also its ultimate disappearance.