Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
For amateur mycologists and foragers alike, the difference between a beautiful fungal find and a potentially toxic mushroom can be difficult to distinguish. Updated and expanded nearly twenty years after its original publication, Common Edible and Poisonous Mushrooms of New York, Second Edition is ideally suited to helping foragers of any experience quickly and accurately identify the potentially poisonous and unpalatable mushrooms of the region. Filled with photos and useful descriptions, this book provides key identifying features for the most common wild mushrooms foragers encounter in the region. The updated edition adds more than thirty species not included in the previous version, as well as updated terminology and photos to better prepare foragers. With recipes and additional advice, this is an essential resource for first-time and experienced mushroom hunters alike.