Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Hoy en día gran parte de la población conoce la manera en la que debemos alimentarnos. Todos somos conscientes de la necesidad de incluir mayor cantidad de alimentos frescos como frutas, verduras o legumbres, y disminuir la de alimentos ultraprocesados ricos en azúcares y grasas saturadas. Sin embargo, aplicar la teoría en nuestro día a día no nos resulta tan sencillo. El objetivo de esta guía es proporcionar nociones básicas acerca de los nutrientes y los grupos de alimentos, así como recomendaciones generales relativas a la alimentación en la población general. Adicionalmente, se recogen propuestas de menús y snacks saludables, con el fin de dar ideas de cómo configurar comidas más equilibradas.