Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Legumes are consumed whole as food in many parts of the world because of their high protein contents up to 50 % in comparison to other crops. Cicer arietinum and Vigna mungo are important legumes because of source of vegetable oil, food, cooked or eaten as pulses and split peas and Ground into flour for cooking.Another most important characteristic is that they have the ability to absorb nitrogen from the air. Chickpea (Cicer arietinum L.) is the third important food legume of the world grown in 40 countries over an area of about 11.2 million hectares, with production of 9.2 million tons and average yield of 818 kg/ha. Vigna mungo (Mash) is very nutritious and is recommended for diabetics, as are other pulses. The study is consists of two parts & first part involving targeting of Ca-AFP gene in different varieties of chickpea and mash while second part comprised of anti fungal assays of total proteins extracts from all the plants under study.