• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Chromatography in Food Science and Technology

Tibor Cserhati, Esther Forgacs
Hardcover | Engels
€ 839,95
+ 1679 punten
Levering 2 à 3 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

This book presents a unique collection of up-to-date chromatographic methods for the separation and quantitative determination of carbohydrates, lipids, proteins, peptides, amino acids, vitamins, aroma and flavor compounds in a wide variety of foods and food products. Chromatography in Food Science and Technology presents a concise evaluation of existing chromatographic methods used for many food and food product macro and microcomponents. Chromatographic methods are compiled according to the character of the food components to be separated. The book's chapters deal separately with the different classes of food components, presenting both gas and liquid chromatographic methods used for their determination, and discussing the advantages and disadvantages of each.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
568
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781566767491
Verschijningsdatum:
25/06/1999
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
159 mm x 246 mm
Gewicht:
1242 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 1679 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-bookactie juli 2025
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.