• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  1. Boeken
  2. Bedrijf & Technologie
  3. Techniek
  4. Landbouw & Voeding
  5. Chemical and Functional Properties of Food Components

Chemical and Functional Properties of Food Components

€ 366,45
+ 732 punten
Levering 2 à 3 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

This book, like its predecessors, details the role of chemical compounds in the structure of raw materials and the formation of different attributes of food quality. New chapters cover nonprotein nitrogenous compounds, antioxidants and prooxidants, non-nutritive bioactive compounds, and methods for control of sensory and biological properties.

Specificaties

Betrokkenen

Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
548
Taal:
Engels
Reeks:

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781032199221
Verschijningsdatum:
22/05/2023
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
156 mm x 234 mm
Gewicht:
957 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 732 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
CADEAU

Gratis cinematicket

bij aankoop van een Bongo vanaf € 39 (OP=OP!)
CADEAU
Actie Bongo Kinepolis
CADEAU

Een goed verhaal is geld waard

Krijg nu een € 4 voucher bij elke aankoop vanaf € 40
CADEAU
Terugkeeractie
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
e-bookactie
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.