• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Cheeses of Wisconsin

A Culinary Travel Guide

Jeanette Hurt
Paperback | Engels
€ 35,45
+ 70 punten
Levering 2 à 3 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Wisconsin makes more specialty cheese than any other state, and this guide lists the best of the best cheesemakers and their cheeses. Connoisseur and food writer Jeanette Hurt embarks on a culinary tour throughout the entire state to find the most innovative and traditional artisans who lovingly and painstakingly cultivate numerous varieties of award-winning cow-, goat-, and sheep's-milk cheeses. Hurt describes in words and photos how cheese and other dairy products such as yogurt, ice cream, butter, and milk are made, and provides a detailed list of cheesemakers who accept visitors so you can watch the process firsthand. Also includes a map showing cheesemaker locations, where to buy Wisconsin cheese, resources for budding cheesemakers, recipes, wine and beer pairings, and travel advice.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
218
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9780881507843
Verschijningsdatum:
1/06/2008
Uitvoering:
Paperback
Formaat:
Trade paperback (VS)
Afmetingen:
202 mm x 204 mm
Gewicht:
426 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 70 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-bookactie juli 2025
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.