Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Marlou erft een restaurant en krijgt het aan de stok met de chef-kok Donovan. ‘Chaos als voorgerecht’ van Marieke Douwes is het verrukkelijke eerste deel van de Het bosrestaurant-serie.
'Chaos als voorgerecht' is het eerste deel van de heerlijke Het bosrestaurant-serie van Marieke Douwes. Een vreselijk ongeluk maakt een einde aan Marlous rustige leventje in Amsterdam. Het brengt haar naar de Utrechtse Heuvelrug, waar haar erfenis, bosrestaurant Oranjebloesem, op haar wacht. De voorwaarden lijken simpel: run het restaurant drie maanden en verkoop het daarna aan een goede partij. Het restaurant blijkt echter grote schulden te hebben en moet eerst winstgevend worden gemaakt. Gelukkig werkt het personeel aan alle kanten mee. Allemaal, op één na... Chef-kok Donovan had het restaurant het liefst zelf overgenomen. Hij ziet Marlou dan ook als een indringster en concurrente. Maar ze zullen moeten samenwerken als ze het restaurant willen redden. Beiden komen voor keuzes te staan die hen confronteren met hun verleden – en elkaar.