Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Trish Deseine offers 90 signature recipes inspired by the Bon Marché, Paris’s gastronomic hot spot. Inside the exclusive Bon Marché Rive Gauche department store, the Grande Épicerie de Paris offers a unique array of over 30,000 quality foods, ranging from regional French produce to delicacies from around the world. With fresh fruit and vegetables, artisanal dairy products and chocolate, exotic spices, rare condiments, and fine wines, it is a destination for the savvy gourmand.Inspired by the variety and range on offer, Trish Deseine—the best-selling, award-winning, and internationally renowned chef—shares 90 recipes, each in her signature no-fuss style. Recipes for Deep-Fried Chicken, Veal à la Crème, and Roasted Partridge will satisfy traditional taste buds, while Cauliflower Velouté with Chocolate Splinters, Quail with Pomegranate, and Goat Cheese Ice Cream offer daring innovations. Deseine provides easy-to-follow kitchen tips, such as "Five Ways to Roast Chicken" or "Variations on Chocolate Ganache," to expand your culinary prowess. C’est Bon! offers something new for food lovers. Unpretentious and eclectic, daring yet traditional, it will delight gourmands of all persuasions.