Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Nationwide, more and more entrepreneurs are committing themselves to creating and running "third places," also known as "great good places." In his landmark work, The Great Good Place, Ray Oldenburg identified, portrayed, and promoted those third places. Now, more than ten years after the original publication of that book, the time has come to celebrate the many third places that dot the American landscape and foster civic life. With 20 black-and-white photographs, Celebrating the Third Place brings together fifteen firsthand accounts by proprietors of third places, as well as appreciations by fans who have made spending time at these hangouts a regular part of their lives. Among the establishments profiled are a shopping center in Seattle, a three-hundred-year-old tavern in Washington, D.C., a garden shop in Amherst, Massachusetts, a coffeehouse in Raleigh, North Carolina, a bookstore in Traverse City, Michigan, and a restaurant in San Francisco.