Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Now in paperback, an exquisite recipe collection celebratingthe wonderful traditions of Spanish and North African foodThe proprietors of Morohave created fresh and dynamic dishes that reflecttheir restaurant'sever-changing menu ranging from Asparagus with Parsley and Almonds; Moroccan Courgette Salad; and Chicken with Pine Nuts, Saffron and Fino Sherry to Chestnut, Almond and Chocolate cake. Yet this is much more than a simple catalog of recipes; it evokes Sam and Sam's extensive travels, their first discovery of Spain and Morocco, and their house in the heart of Moorish Andalucia, taking the reader on a journey that resonates with delicious dishes, history, and tradition. With an entire chapter dedicated to the ancient ways and cooking of Andalucia and, more specifically, the village in which Sam and Sam live, this personal, evocative account exudes romance and is written and designed with palpable excitement and elegance. Includes metric measurements."