Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Avec l'augmentation des infections nosocomiales, l'évaluation de l'air intérieur des établissements de santé a suscité beaucoup d'attention. La compréhension du type de micro-organismes et de leur population dans l'air intérieur pourrait servir d'indice pour la propreté des centres de santé et le contrôle des infections transmises par l'air. Ce livre fournit des informations sur la qualité de l'air intérieur dans certains établissements de santé publics et sur les méthodes utilisées pour déterminer les micro-organismes présents dans l'air intérieur de tout environnement. Bacillus cereus, Chryseobacterium sp, Escherichia coli, Proteus mirabilis, Staphylococcus aureus, Staphylococcus epidermidis, Aspergillus fumigatus, A. flavus, A. niger, Candida sp, Mucor sp, Penicillium sp, Trichoderma sp et Rhizopus sp sont des micro-organismes qui, en grand nombre, peuvent poser de sérieux problèmes de santé. Ils peuvent être à l'origine d'infections hospitalières ou de maladies nosocomiales.