Je cadeautjes zeker op tijd in huis hebben voor de feestdagen? Kom langs in onze winkels en vind het perfecte geschenk!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Je cadeautjes zeker op tijd in huis hebben voor de feestdagen? Kom langs in onze winkels en vind het perfecte geschenk!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

CAP pâtissier

toutes les techniques et les recettes illustrées

Christophe Emery, Sylvain Le Maux, Angélique Painvin-Louissaint
Paperback | Frans
€ 24,90
+ 49 punten
Uitvoering
Levering 1 à 4 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving


La référence indispensable pour obtenir le CAP pâtissier


  • Les connaissances technologiques sur les produits et les usages professionnels.

  • Les techniques de base à maîtriser avec des pas à pas illustrés précis et didactiques.


  • 40 videos associées aux techniques disponibles directement via QR code afin de reproduire le bon geste professionnel.

  • Les recettes à connaître et à reproduire le jour J.

  • Les outils pour réussir : un et un dossier de préparation aux épreuves.


Convient à tout élève et à tout passionné ayant comme objectif de passer le CAP Pâtissier en candidat libre.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
192
Taal:
Frans

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9782206110578
Verschijningsdatum:
20/03/2024
Uitvoering:
Paperback
Afmetingen:
190 mm x 240 mm
Gewicht:
564 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 49 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
CADEAU

Onze must-reads: hét eindejaarsgeschenk

Vul een gat in iemands lectuur
CADEAU
GDABD Must-read
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.