Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je cadeautjes zeker op tijd in huis hebben voor de feestdagen? Kom langs in onze winkels en vind het perfecte geschenk!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Je cadeautjes zeker op tijd in huis hebben voor de feestdagen? Kom langs in onze winkels en vind het perfecte geschenk!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
The interest in the connection shown by the author between breeding tropical birds and lung cancer has expanded to the health risks of the intensive breeding of poultry, pigs and cattle for consumption. Since the fifties of the 20th century, intensive breeding in livestock has increased sharply. The production of meat (products), poultry, pork and other meat tripled between 1980 and 2010 and is expected to double again. An increase that keeps pace with the recent increase in cancer mortality. All meat of farmed mammals is only produced by manual insemination of cattle, pigs and rabbits. The production of milk, cheese and meat is inextricably linked. The cow must give birth to as many calves as possible for milk, cheese and meat. Female calves grow up to be dairy cows, bulls go to the meat industry. As a result, carcinogenic viruses are now found in cattle and in the meat and dairy industry. Harmful viruses such as Avian (poultry) leukemia virus (ALV) and Bovine (cattle) leukemia virus (BLV) are found in raw egg proteins and raw meat products. Harmful leukemia viruses from cattle and poultry have spread to animal caretakers, employees in the meat and poultry industry and consumers.