Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
The state of our knowledge of Campylobacter infection in one comprehensive volume.
Presents findings on the extent of campylobacter in the food supply, transmission of antibiotic resistant campylobacters from food animals to humans, and control of campylobacter at the food source.
Includes six sections of chapters that detail the campylobacter organism; the clinical and epidemiologic aspects of campylobacter infections, pathogenesis, and immunity; the emerging field of campylobacter glycobiology, which has provided a structural basis for understanding important polysaccharides and glycolipids from the organism.
Offers insight into glycosylation systems, which are present in other prokaryotes and eukaryotes.
Covers groundbreaking work on the molecular analyses of C. jejuni and other Campylobacter species.