Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
A child's plaything and an object of study for scientists; a space of protection but also of isolation: the "bubble" has a cultural significance far more substantial than its fleeting form suggests. Bubbles percolate through the hydrology studies of Leonardo da Vinci, the optical experiments of Newton and the architectural theories of Buckminster Fuller. Cabinet issue 37, with its special section on "Bubbles," features an interview with Richard Julin, the world's foremost authority on champagne; Susan Schuppli on Michael Jackson's orphaned chimpanzee Bubbles; Eben Klemm on the culinary applications of fizz; and Simon Schaffer on rationality and the physics of bubbles. Elsewhere in the issue: Paul Maliszewski on the color green; an interview with "nasalnaut" George Aldrich, the NASA employee whose nose has to approve every item sent into space; Adam Jasper on the cat paintings of schizophrenic artist Louis Wain; Jocko Weyland on the history of U.S. highway dividers; and an interview with Catalin Avramescu on the intellectual history of cannibalism.