• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Butchering Beef

The Comprehensive Photographic Guide to Humane Slaughtering and Butchering

Adam Danforth
Hardcover | Engels
€ 53,95
+ 107 punten
Uitvoering
Levering 1 à 4 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Learn how to humanely slaughter cattle and butcher your own beef. In this straightforward guide, Adam Danforth provides clear instructions and step-by-step photography of the entire butchering process, from creating the right preslaughter conditions through killing, skinning, keeping cold, breaking the meat down, and perfecting expert cuts. With plenty of encouragement and expert advice on food safety, packaging, and necessary equipment, this comprehensive guide has all the information you need to start butchering your own beef.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
352
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781612121895
Verschijningsdatum:
11/03/2014
Uitvoering:
Hardcover
Bestandsformaat:
Genaaid
Afmetingen:
221 mm x 277 mm
Gewicht:
1474 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 107 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
MUST-HAVES

Hier bloeit iets

Nu dubbele punten op onze selectie nieuwe titels
MUST-HAVES
Hier bloeit iets
CADEAU

Alleen in onze winkels: gratis duoticket Technopolis

bij aankoop van minimum € 30 uit onze communieselectie
CADEAU
Gratis duoticket Technopolis bij aankoop van min. € 30 uit onze communieselectie
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.