Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je cadeautjes zeker op tijd in huis hebben voor de feestdagen? Kom langs in onze winkels en vind het perfecte geschenk!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Je cadeautjes zeker op tijd in huis hebben voor de feestdagen? Kom langs in onze winkels en vind het perfecte geschenk!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
‘Met dit boek kan thuisgebakken brood niet mislukken.’
Brood uit eigen oven is het lekkerste wat er is. In dit boek, een gebonden heruitgave van haar tweede boek Meer brood uit eigen oven laat Levine van Doorne zien hoe je een brood kunt bakken met verschillende soorten deeg. Wil je een gistbrood, brood met voordeeg of een desembrood? Levine maakt het je makkelijk. Aan de hand van een handige omrekentabel legt ze uit hoe je een recept in drie uitvoeringen kunt maken. Natuurlijk blijft Levine haar filosofie trouw: een duidelijke werkwijze en een heldere receptuur. Dus ook in dit boek geen gedoe met kopjes, thee- en eetlepels, maar ingrediënten die in grammen worden aangegeven zodat je ook makkelijk meer of minder kunt maken, recepten kunt uitrekenen en controleren, en je eigen recepten kunt maken. De werkwijze wordt bij elk recept bijzonder helder uitgelegd met duidelijke schema’s en stap-voor-stap foto’s. Met recepten voor stoere vloerbroden, busbroden en broodjes, buitenlandse broden als simit, ciabatta, fougasse, focaccia en natuurlijk zoete en hartige broden en broodjes voor de lekkere trek.
Levine van Doorne is bekend van de blog Uit de keuken van Levine. Ze geeft workshops en heeft een jarenlange ervaring in broodbakken. Andere titels van Levine: Brood uit eigen oven, Broodjes uit eigen oven - zoet en hartig en Sodabrood uit eigen oven (november 2020), dat ze maakte in samenwerking met Freerk Bos.