• Gratis levering in België vanaf € 20
  • Altijd een winkel in je buurt
  • Afhalen na 30 minuten in een winkel met voorraad
  • Ruim aanbod met 12 miljoen producten
  • Winkels
  • Verlanglijstje
  • Winkelmandje

Bouillon

naar soep, saus en gerecht

Jean Beddington
Nederlands | Hardcover
€ 29,99
+ 59 punten
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 20
Gratis levering in je Standaard Boekhandel
of
Afhalen na 30 minuten
Ik haal af in

Omschrijving

Het succes van veel gerechten zit ’m in de bouillon

Een perfecte bouillon is de basis van veel gerechten – of dat nou een soep, een saus of een gerecht is. In dit boek lees je alles over do’s en don’ts, tips en tricks van de chef. Eindelijk weer zo’n boek waarop je teruggrijpt, eentje dat no-nonsense is en nooit teleurstelt.

Jean Beddington onthult de geheimen achter zo’n perfecte bouillon. Of het er nu een is op basis van groente, gevogelte of vis; in dit boek staan ze allemaal. Want als de bouillon goed is, dan ligt het succes van het gerecht binnen handbereik.

Maak de gebakken kabeljauwhaas met risotto van gamba’s, little gem en tomaten-kappertjessaus, bereid de tomaten- en rode pruimensoep met ricotta en bieslook of probeer de groene groenten in bouillon met couscous, yoghurt en harissasaus.

Specificaties

  • ISBN-nummer: 9789045219431
  • Verschijningsdatum: 28/05/2019
  • Aantal bladzijden: 176
  • Uitgeverij: Karakter Uitgevers B.V.
  • Afmetingen: 185 mm x 259 mm
  • Gewicht: 1074 g
  • Type: Boek
Toon meer

Beoordelingen

Uitgebreide specificaties

Betrokkenen

Inhoud

  • Aantal bladzijden: 176
  • ISBN-nummer: 9789045219431
  • Taal: Nederlands
  • Verschijningsdatum: 28/05/2019