• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Botany at the Bar

The Art and Science of Making Bitters

Selena Ahmed, Ashley Duval, Rachel Meyer
Hardcover | Engels
€ 41,95
+ 83 punten
Levering 1 à 4 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

A guidebook to everything bitters--the history, science, and plants behind them--with 75 botanical recipes.

Not only are bitters the backbone to every great cocktail, these plant-packed elixirs have long been used to support health and well-being, add flavor, and stimulate the senses. Take a trip around the world with ingredients like saffron, grapefruit, hibiscus, and lemongrass and then bring them home to your kitchen. Be your own alchemist and mixologist, with recipes for creating bitters, syrups, shrubs, and cocktails. With these unique flavor combinations of spices, roots, fruits, and flowers, your drinks will never be the same.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
176
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781611804980
Verschijningsdatum:
2/07/2019
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
163 mm x 211 mm
Gewicht:
566 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 83 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
ACTIE

Nu 10% korting

op onze must-reads
ACTIE
Must-reads met 10% korting
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-bookactie korting
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.