Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
White clover is an important pasture legume for the dairy industry in Australia. Due to the high protein content of white clover, consumption of white clover can lead to bloat, a condition often fatal to livestock. Condensed tannins (proanthocyanidins) are secondary metabolites of plants with protein-binding properties. A small proportion of condensed tannins in the diet is able to reduce the rate of fodder degradation by microbes in the rumen, protecting livestock against bloat. White clover foliage has trace amounts of condensed tannins that are not sufficient to prevent bloat. The development of bloat-safe white clover with enhanced levels of condensed tannin accumulation in leaves would have worldwide major economic and animal welfare benefits. The multidisciplinary approach was used in this study focussed on the physiological, molecular and biochemical basis of condensed tannin biosynthesis in white clover. This study revealed the spatial and temporal patterns of condensed tannin biosynthesis in white clover.